Er din virksomhed på vej ind i vanskeligheder, efter at lønkompensationsordningen er løbet ud? Tag tyren ved hornene og kontakt MODCORONA.

Udfasningen vil blive et ”sandhedens øjeblik” for en del virksomhedsejere. Det siger Stine Bosse, der står i spidsen for MODCORONA, og som tidligere topchef ved, hvordan ledere tit reagerer, når det strammer til:

”Nu kan du vælge at få et par friske øjne på situationen. Hjælpepakker har måske lagt en bund under forretningen, men den bund er for de fleste væk nu. Mange rammer muren, når pengene og idéerne er sluppet op”

Stine Bosse opfordrer virksomhedsejere, der er i tvivl om, hvor deres virksomhed står efter udfasningen, til at få kontakt til en af de erhvervsfolk, der gennem MODCORONA giver råd om blandt andet strategi- og forretningsudvikling, økonomistyring og markedsføring. Rådgivningen koster ikke noget og kan bestå i alt fra en telefonsamtale til en analyse af, hvor der ligger handle- og løsningsmuligheder, som virksomhedsejeren ikke selv har fået øje på.

”Jeg håber, at både virksomheder og erhvervsnetværk vil sprede budskabet om, at der er mulighed for at få hjælp – også efter hjælpepakkerne. De virksomheder, der tør lægge kortene på bordet og række ud, står med nogle muligheder, som andre ikke har”, siger Stine Bosse.