“Der skal meget til, før iværksættere rækker ud efter hjælp”. Sådan samlede Stine Bosse op på MODCORONA’s erfaringer, da Jyllands-Posten for nylig bad hende gøre status: Der skal meget til. Det ligger i DNA’et hos mange selvstændige at trave op og ned af stuegulvet, når forretningen knager. Ikke at søge hjælp.

Der var ellers gjort klar til en storm af henvendelser, da initiativet blev lanceret, men vindstyrken har været moderat. Også selv om at det er gratis rådgivning fra øverste hylde, MODCORONA formidler. Eller med Stine Bosses ord:

”Vores panel består af enormt kompetente mennesker, som forstår at rådgive i øjenhøjde. Det er ikke en sagsbehandling på kommunekontoret. Uden at sige noget dårligt om det.”

Den forlængede nedlukning byder på nye udfordringer for dele af erhvervslivet, der også ser ind i en fremtid, hvor hjælpepakkerne stopper. Derfor brugte Stine Bosse lejligheden til at anbefale MODCORONA’s tilbud som alternativ til natlige traveture på stuegulvet. ”For forretningerne skal kunne klare sig selv i en forandret verden”, pointererede hun.

Læs artiklen på Finans, Jyllandsposten