Da coronaen rammer Danmark, får Henrik Thomassen et problem. Han har gennem sit firma Pilot Clarity udviklet et lederkursus, der er baseret på hans erfaringer som pilot. Et godt kursus. Men hvem efterspørger lederkurser, når snart sagt alt er lukket ned? 

Så kontakter han MODCORONA – og bliver sat i forbindelse med Søren Filbert, der har meldt sig som rådgiver og har 15 års erfaring som topleder, senest fra en organisation med 750 medarbejdere.

”Søren har været super konkret. Jeg skal være langt mere klar og direkte i min fortælling om, hvad mit kursus kan gøre for ledere. Jeg skal komme til kernen, jeg skal bruge LinkedIn, og jeg skal se på min ydelse med en kundes øjne – ikke med en pilots”, fortæller Henrik Thomassen.

Samtalerne med Søren Filbert har givet Henrik Thomassen tro på, at han har fat i det rigtige koncept. Pilotens erfaring med at navigere og finde løsninger under pres kan bruges af ledere. Sparringen med Søren Filbert er ikke slut endnu, og så er han fuld af lovord om sin mentor og MODCORONA’s idé: ”Jeg er dybt taknemmelig over, at erhvervsledere vil stille op og give råd uden at tage en krone for det”, siger Henrik Thomassen.